Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Gekookte eieren
20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Viscurry
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min